Keurmerken

TX-keur:

Taxibedrijf Bax is sinds 2009 in het bezit van het keurmerk TX-keur.

TX-Keur is het landelijke kwaliteitskeurmerk voor taxivervoer. Het TX-Keur staat voor
vakkundige chauffeurs en comfortabel en veilig taxivervoer.
De kwaliteit en veiligheid van een taxirit zijn de belangrijkste pijlers waarop het TX-Keur is
gebouwd. De stichting TX-Keur biedt een volledig pakket aan in de vorm van reglementen
TX-Keur waarmee een taxi ondernemer aan kan tonen dat het bedrijf aan hoge
kwaliteitseisen voldoet. Het is een evenwichtig pakket en het bevat heldere richtlijnen
waaraan de ondernemer die het TX-Keur wil halen moet voldoen. De belangen van
reizigers, opdrachtgevers en taxi ondernemers zijn bij het TX-Keur  in balans,  waardoor TX-
Keur het landelijke kwaliteitskeurmerk van de volledige taxi branche is.

Bravo:

Regiovervoer Midden-Brabant is een initiatief van de Midden-Brabantse gemeenten en de provincie Noord-Brabant. Zij willen dat alle inwoners in de regio zich kunnen verplaatsen naar werk, school en andere activiteiten, om mee te doen in onze samenleving. Inwoners die hun vervoer niet zelf kunnen regelen, bieden we met Regiovervoer Midden-Brabant ondersteuning: efficiënt vervoer op maat.

De gemeenten en provincie organiseren dit vervoer in Midden-Brabant onder de vlag van Bravo; Brabant vervoert ons. In deze regio rijden al streek- en stadsbussen van Bravo. Regiovervoer Midden-Brabant sluit hierop aan. Zo kan iedereen in Midden-Brabant met Bravo gaan en staan waar hij wil.

​De 8 Midden-Brabantse gemeenten die deelnemen zijn Waalwijk, Dongen, Gilze en Rijen, Tilburg, Oisterwijk, Hilvarenbeek, Goirle, Loon op Zand.

DVG:

Taxibedrijf Bax is een franchise van DVG.

DVG Personenvervoer (statutaire naam: De Vier Gewesten BV) is een landelijke franchiseorganisatie van taxi- en touringcarondernemingen. Zij streeft naar een optimaal opererend netwerk van personenvervoer dat landelijk kan inspelen op de wensen van ondernemers én opdrachtgevers. Door gebruik te maken van het imago en de expertise van DVG, leveren de zelfstandige ondernemers vervoer met een continue kwaliteit en service in combinatie met een scherpe prijsstelling.

Door de krachten te bundelen, bieden de zelfstandige ondernemers die bij DVG aangesloten zijn, de door de markt gewenste grootschaligheid. Dit is bevorderlijk voor de efficiëntie en het maakt de exploitatie van regionale vervoersystemen mogelijk. Daarnaast behouden zij de kracht van hun lokale bekendheid en betrokkenheid. Hierdoor leveren aangesloten ondernemers maatwerk en kwaliteit aan de klant. Kortom: DVG koppelt vergaande professionaliteit aan goed ondernemerschap!