Het wagenpark van Taxibedrijf Bax is geheel afgestemd op de verschillende vervoersvormen. Voor elke vorm van vervoer kan het best daarvoor uitgeruste voertuig worden ingezet. Het wagenpark is verdeeld in personenwagens en 8- persoons busjes. Deze busjes zijn speciaal uitgerust voor specifieke vervoersvormen. Zo zijn al onze rolstoelbussen uitgerust met een liftinstallatie en beschikken over een verlaagde instap met voldoende handgrepen, zodat ook passagiers die minder goed ter been zijn, zonder problemen in onze bussen kunnen plaatsnemen. 

Een aantal voertuigen die worden ingezet binnen het taxivervoer, zijn uitgerust met een taximeter, tevens beschikken de taxivoertuigen over een dataterminal, waardoor een goede communicatie tussen centrale en voertuigen gewaarborgd is. 

Speciale vermelding verdienen nog de busjes waarmee het leerlingenvervoer wordt verzorgd. Ook deze zijn speciaal uitgerust voor deze vervoersvorm, waarbij extra aandacht is besteed aan de veiligheidsaspecten voor deze – zeer jonge – doelgroep.